despre noi

bine ai venit!

În 2012, a prins contur visul nostru de a aduce pe harta Bucureștiului o shaormerie care să facă minuni cu rotisorul. Gusturile preparatelor noastre îți vor aduce papilele gustative în delir, iar promisiunea noastră este să-ți oferim o clipă de plăcere ce îți va oferi pauză binemeritată de la stilul de viață alert al secolului nostru.

începuturile

Totul a început pe Bulevardul Aerogării, unde am pornit înarmați cu pasiune și iubire pentru bucătărie, hotărâți să schimbăm percepțiile despre delicatesa orientală care a devenit imaginea brand-ului nostru.
Fiecare shaorma pe care o înmânăm reflectă munca noastră, pregătită cu ingrediente de top și o doză serioasă de pasiune. Clienții noștri nu pleacă doar cu stomacul plin, ci și cu sufletul încălzit de satisfacție. Nu suntem doar o shaormerie, suntem o destinație a fericirii culinare!

ne ghidăm după trei legi nescrise:

Calitatea de neegalat

Comunitatea iubitoare de Shaorma

Prețurile cinstit de Gustoase

"Mâncarea nu este doar o necesitate, ci o plăcere pe care o cultivăm zilnic și pe care dorim să o împărtășim cu voi."

Pe măsură ce timpul trece și ne împlinim peste un deceniu de activitate, ne umplem amintirile cu mândria de a fi alegerea preferată a gurmanzilor bucureșteni și nu numai. Însă, ambiția noastră nu cunoaște limite! Ne îmbunătățim, inovăm și evoluăm necontenit, cu o misiune clară în minte: să răspândim fericirea prin deliciile pe care le oferim.

Vă așteptăm cu mare plăcere să pășiți în sanctuarul gastronomic al Shaormeriei Băneasa, unde gustul se împletește armonios cu spiritul comunității, iar calitatea întotdeauna își respectă promisiunea alături de prețuri corecte!

ce mai aștepți?

Îndrăznește să te bucuri de gustul de neuitat al shaormei noastre!